Would you like to change the language to English?

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

  • Mukama Oy
  • Malminkatu 22 B 33
  • 00100 HELSINKI
  • Puh: 040 652 5922
  • Y-tunnus: 2117229-0

Rekisteriasioista vastaa

  • Karlo Koskitanner
  • Malminkatu 22 B 33
  • 00100 HELSINKI
  • Puh: 044 556 6777
  • karlo@mukama.com

Rekisterin nimi

Mukama Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon. Tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin vain jos asiakas on antanut siihen erityisen suostumuksensa, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:

  1. Etu-, ja sukunimi
  2. Toimitus- ja laskutusosoite
  3. Sähköpostiosoite
  4. Suotumus suoramarkkinointiin
  5. Puhelinnumero
  6. Asiakkaan tilaukset ja tilaustiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään, seuraavissa tilanteissa:

  1. Asiakas tekee tilauksen
  2. Asiakas tilaa uutiskirjeen

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja ei missään vaiheessa luovuteta asiakkaan ulkopuoliselle tahoille ilman henkilötietoja jättäneen osapuolen suostumusta. Muutoin voimme luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin henkilötietoja säilytetään tietokannoissa, jotka ovat suojattuja asianmukaisilla salauksilla. Palvelimet sijaitsevat valvotussa ja lukitussa ympäristössä.

Palvelinten sekä henkilötietojen käyttöoikeudet ovat rajattu käyttöoikeuksilla. Käyttöoikeudet omaavat vain asiakaspaveluhenkilökunta ja ainoastaan niin kauan, kun toimivat kyseisissä työtehtävissä.

Tarkastus- ja muokkausoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja muokata omia tietojaan suoraan rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä, jolloin pyyntö tulee esittää kirjallisena ja henkilöllisyys tulee todistaa ajokortin tai muun henkilöllisyystodistuksen jäljennöksellä.